Tuesday, December 14, 2010

dapat jugak akhirnye

dulu gua tak penah terpk utk memiliki bende ni.lagi kalo dh melibatkan harge riban2.so gua simpan niat tu dalam2 hati..hujung2..n gua cuba padam.cita2 utk memiliki bende ni dh lame.dr zaman gua sekolah gua dh berangan.dari saat gua masuk studio jamm ah chong kat kluang gua dh simpan hajat.satu hari gua mesti dapat ini barang.tp bnyk halangan.masalah kewangan,komitmen ,masa,masalah2 cinta membuatkan target,budget dan sasaran selalu lari dari landasan.gua penah terpk malas nk bangun balik.cube ikut keadaaan je..mcm masukkan bontot dalam pelampung..biar hanyut terus je ikut arus sungai.tapi gua bertuah.sebab gua kenal dengan scene hardcore/punk/metal..grindcore..etc smue pada peringkat awal.bende2 ni smue buat gua berpikir n cube figght balik ape yang gua nak buat.sudah tentu tak smue bende yang gua nk bole dapat.tp ini barang memang gua mau dari dulu.penah jugak gua kompom duit dalam sebulan RM50 semata2 utk beli barang ini.tapi gagal.berkat kesabaran gua,berkat semangat gua.berkat kepercayaaan gua yang kuat terhadap DIY,berkat daya usaha gua bekerja,cari kerja,lari sana lari sini,konfiden dengan ape yg gua bole buat..akhirnye gua dapat rasa perubahan.this is not about money $$$$.ape yang gua nampak semangat untuk hidop dengan ape yang bende yang gua minat sangat2 nak buat tu datang dan memang sentiasa ada sebenarnye.

so 2010..impian gua tercapai.gua puas hati.ape yang lg best..satu sen gua tak harapkan duit orang lain.gua dapat..gua nk gune..n gua punye suke la nak amik gambo mcm kat atas tuh.wakakakak

4 comments:

  1. ehehe..thanks nizang.berpeloh.tp puas hati!

    ReplyDelete
  2. mesa boogie??
    gila best.. x rugi kot beli ni

    ReplyDelete
  3. bugera je teng.boogie tu cover head je.nk buang.tukar sticker grindcore.eheheh

    ReplyDelete